VAN MEER VERSTREKT DE FIELD SERVICES MET EEN UITBREIDING VAN HET WAGENPARK

Bijgewerkt op: 8 feb.

We hebben het snel en gemakkelijk voor u gemaakt om uw blog te beheren!


Van Meer investeert in de uitbreiding van haar wagenpark met de aankoop van 4 nieuwe, volledig technisch geëquipeerde, servicebussen. Door toenemende aanvragen van verschillende klanten was een uitbreiding van het wagenpark noodzakelijk voor onze Field Services afdeling.

“Deze volledig uitgeruste bussen zijn een aanwinst voor ons wagenpark. Dankzij de nieuwe voertuigen kunnen we meer van onze klanten gelijktijdig ondersteunen en een nog betere support bieden. Onze engineers zijn blij met de nieuwe servicebussen, een mooie start voor 2021!” Dion van der Klaauw, Manager Field Services.

De Field Services afdeling van Van Meer beschikt inmiddels over een uitgebreid wagenpark, die onderhoud op locatie kunnen verzorgen. Ons Field team is bovendien 24/7 beschikbaar en in combinatie met onze 24-uurs service kunnen ook tijdens het weekend of op feestdagen onderhoudswerken uitgevoerd worden.

De services voertuigen zijn kleine werkplaatsen, waardoor onze engineers ter plaatse alle noodzakelijke onderhoud en reparaties kunnen uitvoeren.

De keuze is gevallen op 4 nieuwe Citroën Jumpy’s, deze zijn voorzien van de nieuwste schone generatie BlueHDi motoren van Citroën. Hiermee zijn onze Field Engineers veilig en efficiënt onderweg.

Met dank aan Citroën Van Beek voor een goede aflevering!